Lid worden

Muziekvereniging Euterpe is per direct op zoek naar jou!

Ben jij tussen de acht en achtentachtig jaar oud en vind je het leuk om muziek te maken, dan ben jij de juiste persoon om ons orkest te versterken.

samenspeelgroep op jaarconcert 2019
samenspeelgroep op jaarconcert 2019

Lijkt het je  leuk om in ons orkest mee te spelen, dan ben je van harte welkom.
Beginnend of gevorderd, jong of oud iedereen kan kennis maken met de vereniging op een repetitie avond. Kom gerust een keer langs op een vrijdag avond vanaf 19:00 uur, een afspraak maken hoeft niet.  
Wil je lid worden neem dan contact op met onze secretaris@euterpe.nl of wervingbegeleiding@euterpe.nl

of download het aanmeldingsformulier

Daarna zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

—————————————————————

Proeflessen

Je kiest het instrument dat je het leukste vindt.
Je krijgt in totaal 3 proeflessen voor maar €10,-.
Je krijgt een bevoegd muziekdocent!
Na de drie lessen beslis je zelf of je verder gaat met de muzieklessen.

Aanmelden:

Mail je naam + instrument naar: wervingbegeleiding@euterpe.nl

Wil je lid worden?

  1. In overleg met muziekdocent en het bestuur wordt er uit een beschikbaar muziekinstrument gekozen. Dit instrument leen je van Euterpe en kost behalve €50,- borg verder niets.
  2. Vervolgens wordt er gekeken waar er een lesplaats beschikbaar is. Dat kan via de Zeeuwse Muziekschool, of door middel van (bevoegde) privé docenten.
  3. Na enkele lessen neem je plaats bij de samenspeelgroep. Deze repeteert op vrijdag van 18.45 uur tot 19.45 uur in de muziekzaal van de Haestinge in Sint-Maartensdijk.
  4. Na nog 2/3 jaar les mag je meegaan spelen in de fanfare. Ook deze repeteert op vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Wat kosten de muzieklessen?
Voor het gebruik van het instrument van Euterpe vragen wij een waarborg van €50,-.
Dit bedrag krijgt u terug wanner het instrument wordt ingeleverd en er geen ernstige nalatigheid of grove beschadigingen worden geconstateerd. Euterpe zal het instrument onderhouden.

De muzieklessen zullen worden verzorgd, of door de Zeeuwse Muziekschool, of door een bevoegd privé docent. Ongeacht wie de muziekles geeft, de kosten zijn gelijk en moeten aan Euterpe betaald worden. Euterpe krijgt “verenigingskorting” bij de Zeeuwse Muziekschool en dat scheelt weer in de portemonnee!  De leskosten zijn: zie https://muziekschoolzeeland.nl/info/tarieven/ (zie leskosten voor verenigingen)
dit bedrag kan per maand via automatische incasso worden betaald*

Daarnaast vragen wij contributie van onze leden, om dirigent, repetitieruimte en concerten te kunnen bekostigen. Voor leden die muzieklessen volgen op A/B-niveau is dat het speciale tarief van €10,50,- p/m. Gaat een leerling verder op voor C/D-niveau dan zal ook de volledige contributie €21,- in rekening gebracht worden.

Korting
Als gelijktijdig meer dan één gezinslid (jonger dan 18 jaar) les volgt op A/B-niveau wordt automatisch gezinskorting gegeven.

*Euterpe heeft met de Zeeuwse Muziekschool een jaarlijkse overeenkomst. Wanneer een leerling door Euterpe wordt ingeschreven zal het ook het gehele cursusjaar de leskosten daarvan moeten betalen. Dat houdt in dat halverwege het jaar stoppen met muziekles betekent dat het lesgeld tot het einde van het schooljaar toch gewoon per maand in rekening gebracht wordt.