AgendaDe verenigingLid wordenSponsorsFoto'sArchiefLeden

| Home | Donateurs | Bedrijven | Acties | Oud papier |

Donateurs

Euterpe is in Sint-Maartensdijk al jaren een vast onderdeel zoals bij: optredens van Koningginnedag, wandelaars inhalen, braderie, lampionoptochten, sinterklaas inhalen en openlucht concerten in Sint-Maartensdijk, eo.
Muziek draagt een steentje bij aan de leefbaarheid van een dorp.
Euterpe is er echter niet alleen voor Sint-Maartensdijk, maar van oudsher ook al voor Scherpenisse, Poortvliet en Stavenisse. Ook deze dorpen kunnen op ons rekenen .

Samen met u willen we al deze feestelijke gelegenheden instand houden.
Wilt u ons daarbij steunen?

1e. Dit kunt u doen door donateur te worden.
2e. Ook kunt u ons steunen, zie pagina "sponsorkliks". Dit kost u niks.

Wanneer u de vereniging een warm hart toedraagt, wordt dan donateur.

 

Om een extra financiële impuls te geven aan onze vereniging willen wij de “club van 50” invoeren. Als u besluit toe te treden tot deze club houden wij u per mail op de hoogte middels een halfjaarlijkse nieuwsbrief en wordt uw naam vermeld op onze website indien u daarmee instemt. 
U kunt nu kiezen uit het volgende:
  • Toetreden tot “de club van 50” door minimaal een bedrag van 50 te doneren. Laat ons op het jaarconcert uw email adres weten of stuur ons a.u.b. uw email adres en laat weten of u wel of geen bezwaar heeft dat uw naam vermeld wordt op onze website. U kunt uw mail sturen aan: financien@euterpe.nl.
  • Uw blijk van waardering te geven  door een willekeurig ander bedrag tussen de 10 en 50 euro te doneren.
 

Aanmelding:
Dit kunt u doen door door, uw gegevens inte vullen op het donateursaanmeldingsformulier (klik hier). en dit te mailen naar het adres bovenaan op de brief
U ontvangt dan van ons in het voorjaar een brief met het verzoek uw bedrag over te maken naar onze rekening, van onskrijgt u een toeganskaart voor ons voorjaarsconcert.

Hebt u een bedrijf en wilt u ons sponsoren, dan maken wij reclame voor u op deze website en bij onze optredens.
Aanmeldingsformulier (klik hier) en dit te mailen naar het adres op de brief